Rooyackers & Partners gaat verder als VMD Koster verzekeringen

Rooyackers & Partners gaat verder als VMD Koster verzekeringen

De afgelopen jaren hebben wij onze klanten geadviseerd als Rooyackers & Partners. Door de ontwikkeling van ons bedrijf en ons klantenbestand, zijn wij toe aan de volgende stap. Daarom gaan wij vanaf 14 maart 2022 verder als onderdeel van VMD Koster verzekeringen. Alle medewerkers gaan mee naar VMD Koster. Klanten houden dus hun bestaande contactpersonen, maar ook onze nieuwe collega’s bij VMD Koster staan voor u klaar.

Advies over pensioen en verzekeringen

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met onze Alphense collega’s van VMD Koster, omdat wij ervan overtuigd zijn dat we onze dienstverlening zo verder uit kunnen bouwen. Net als bij Rooyackers & Partners zijn pensioenadvies, advies over risicobeheer en verzekeringen voor bedrijven en particulieren belangrijke pijlers bij VMD Koster.

Gewijzigde contactgegevens

Lopende verzekeringen en pensioenregelingen blijven uiteraard gewoon actief. Vanaf 14 maart is ons nieuwe adres Baronie 60-66. Onze e-mailadressen en telefoonnummers blijven actief, maar voortaan zijn we ook bereikbaar via 0172 611 116. En als u een e-mail van ons ontvangt, eindigt het
 e-mailadres voortaan op @vmdkoster.nl. Kijk voor meer informatie op de website van VMD Koster.