UW COLLECTIEF PENSIOEN IN VERTROUWDE HANDEN

Onafhankelijk en objectief pensioenadvies

Rooyackers & Partners Consultants

Wij werken vanuit een onafhankelijke positie om werkgevers het beste en een volledig objectief pensioenadvies te kunnen geven. Dit doen we zowel collectief – voor alle medewerkers van de onderneming – als individueel of de directeur-groothandelaandeelhouder. Juridische aspecten spelen daarbij natuurlijk een voorname rol, maar onze werkzaamheden omvatten ook het maken van kostenvergelijkingen en het beoordelen van pensioenbureau-voor-werkgevers verzekeringsvoorwaarden en Service Level Agreements. Wij zorgen ervoor dat de pensioenregeling up to date blijft en voldoet aan de laatste wet en regelgeving.

Rooyackers & Partners werkt volgens dit ABC

Pensioen advisering

Advisering

Collectieve pensioenvraagstukken worden met de dag complexer. De veranderende wet- en regelgeving zorgt regelmatig voor aanpassingen van pensioenregelingen. Harmonisatie van deze regelingen en/of contractverlengingen vragen om professionele begeleiding omdat de financiële belangen en risico’s nu eenmaal groot zijn. Een goed en onafhankelijk pensioenadvies geeft duidelijkheid en voorkomt vervelende situaties. De alerte instelling van Rooyackers & Partners Pensioen Consultants verzekert u van de juiste kennis en ervaring om pensioenzaken goed en gedegen te regelen.


Loopt uw pensioencontract af of en moet u uw pensioencontract verlengen? Laat u dan goed adviseren en bekijk de mogelijkheden. Uiteraard adviseren wij u daar graag over.

pensioen beheren

Beheer

Professioneel beheer van pensioencontracten biedt vele voordelen. Zeker wanneer u dit door ons laat doen. Bij pensioencontracten zitten de finesses namelijk vaak in het detail en dat is nu net waar wij oog voor hebben.

Stel, u vergeet een werknemer of partner aan te melden voor de pensioenregeling. Dit kan u, als aansprakelijke werkgever, duur komen te staan. Rooyackers & Partners Pensioen Consultants neemt de belangrijke beheertaken graag van u over. Dit bespaart u tijd die u goed kunt besteden aan uw vertrouwde werkzaamheden. Bovendien bent u meteen verzekerd van een correcte uitvoering van uw pensioenregeling.

pensioen communicatie

Communicatie

Voor veel werknemers is de pensioenregeling ingewikkelde materie. Voor u als werkgever is het evenmin eenvoudig om de deelnemers aan uw collectieve pensioenregeling duidelijk over hun pensioen te informeren. Werkgevers zijn dit echter wettelijk wel verplicht. Wij bieden daarom de helpende hand. Bijvoorbeeld met een online portal, een gepersonaliseerd statement, presentaties en individuele voorlichtingsgesprekken. Wij zorgen voor duidelijkheid. In uw belang en ook - en misschien wel vooral – in dat van uw werknemers.

Wilt u ook uw bedrijfspensioen in goede handen? 

Voorbereiding eerste gesprek pensioenregeling

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Begrijpelijke taal

"Tijdens de individuele voorlichtingsgesprekken werd ons pas écht duidelijk hoe het collectief pensioen in elkaar steekt en hoe we dit moeten communiceren naar onze werknemers. De adviseur legde het uit in begrijpelijke taal."


Toegevoegde waarde

"Bij ons bedrijf hanteerden wij een standaard pensioenregeling, maar uit deze sessies bleek een alternatieve regeling veel geschikter voor ons. Zo zijn onze werknemers bij ons nu verzekerd van een goede pensioensopbouw."


Geen onaangename verrassingen

"Sinds kort ben ik in het beheer van de pensioencontracten van ons bedrijf. Vanwege veranderingen in de wetgeving vreesde ik hogere premies, maar dankzij jullie advies zijn wij overal op voorbereid."


arrow_drop_up arrow_drop_down