Over ons

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants is voor bedrijven hét aanspreekpunt voor pensioenadvies. Wij verlenen onze diensten aan werkgevers en ondernemingsraden, maar ook aan ondernemers zoals zzp’ers en directeur grootaandeelhouders. Wij zijn een onafhankelijke en professionele organisatie dat geen enkel belang heeft in enig pensioenfonds of -verzekeraar. Of het nu gaat om het opzetten van een hele nieuwe regeling, een second opinion of een contractverlenging

Dynamisch vakgebied pensioen

Dynamisch vakgebied

Wij zien pensioen als een dynamisch vakgebied omdat veranderingen zich in snel tempo opvolgen. Pensioen kenmerkt zich door zijn complexiteit aangezien het moet voldoen aan bepaalde wetgeving maar ook grote invloed heeft op de bedrijfseconomische situatie van een onderneming. Onze hoogopgeleide specialisten in pensioenadvisering voelen zich voortdurend uitgedaagd om voor u de juiste pensioenregeling op maat samen te stellen.

Nederlandse Orde van Pensioendeskundigen

Pensioenorde

Als gekwalificeerd pensioen consultant is Rooyackers & Partners lid van de hoog aangeschreven Pensioenorde. Aan deze exclusieve benoeming worden zeer hoge kwaliteitseisen gesteld. Daarnaast werken wij in de praktijk intensief samen met accountants, belastingadviseurs, intermediairs en ondernemers. Ook beschikken wij over een uitgebreid aanvullend netwerk met HRM- en P&O-adviseurs, financiële controllers, accountants, fiscalisten, notarissen en advocaten.

"Wij nemen graag uw pensioenvraagstukken uit handen"

Wat doen wij?

Pensioenadvies en adviezen met betrekking tot andere toekomstvoorzieningen vormen voor ons de kern van onze dienstverlening aan o.a. werkgevers en ondernemingsraden. Wij zien pensioenen als een bijzonder dynamisch vakgebied, mede omdat veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen. Daarbij komt dat pensioenen zich kenmerken door complexiteit. Pensioenregelingen hebben invloed op de bedrijfseconomische (en financiële) situatie van een onderneming. Bovendien moet pensioen voldoen aan fiscale en/ of civiel-juridische wetgeving. Wij voelen ons dan ook voortdurend uitgedaagd om het juiste pensioenproduct op maat samen te stellen. Gedegen kennis van zaken is daarbij een absolute noodzaak. Wij beschikken over die kennis.


Onze pensioen consultants werken in de praktijk intensief samen met accountants, belastingadviseurs, intermediairs en ondernemers. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid aanvullend netwerk met HRM- en P&O-adviseurs, financiële controllers, accountants, fiscalisten, notarissen en advocaten. Ook zij doen regelmatig een beroep op onze expertise.

USP Rooyackers & Partners Pensioen Consultants

USP's

  • Ontzorgen van complexiteit
  • Onafhankelijk & objectief
  • Pro-actieve werkwijze
  • Toekomst gericht advies
  • AFM vergunning pensioenregister

Kennismaken met de kennispartner in de pensioenbranche?

Wij helpen u aan het juiste advies

Kwaliteit en service

Onze medewerkers hebben tenminste diepgaande kennis van pensioenen en employee benefits.

Bijscholing is bij Rooyackers & Partners Pensioen Consultants verplicht, net als het behandelen van casussen in de praktijk, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en het werken conform gedeponeerde leveringsvoorwaarden. Vooral de verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering is tamelijk uniek in onze branche.


Accountants- en assurantiekantoren die pensioenadvies bij ons uitbesteden, dekken dus tevens de aansprakelijkheid af. Wij hebben een landelijk opererend netwerk van onafhankelijke pensioendeskundigen. Samen vormen wij een organisatie die door gezamenlijke training en opleiding, uitwisseling van kennis en ervaring, externe informatiebronnen én het gebruik van geavanceerde pensioenberekeningssoftware tot de top van Nederland behoort.