Page content

Nederlands Pensioenbureau Legal


NPB Legal
Nederlands Pensioenbureau Legal samen met Rooyackers & Partners

next Advocaten
next Bedrijfstakpensioenfonds

 

Over Nederlands Pensioenbureau Legal

Nederlands Pensioenbureau Legal is hét bureau vaktechniek voor de pensioenbranche. Allround kennisinstituut. Gewild adres voor opleidingen én permanente educatie (PE) voor professionals, werkzaam in de financiële dienstverlening. Ondersteuning in de praktijk, door en voor experts: wij helpen de adviseur aan het juiste advies.

Wij zijn hard op weg

Het doel: de hele dienstverlening van het pensioenadvies in Nederland naar een hoger niveau tillen. Te beginnen met onze eigen klanten, die we dagelijks stevig ondersteunen in ons netwerk voor Pensioen Control. Rapportcijfer uit de laatste CEDEO Accountancy Audit: Klanttevredenheid 98,1%. Gemeten werd onder andere: samenwerking & relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, niveau trainingen, vakinhoudelijke kennis, beschikbaarheid van alle informatie waar je naar zoekt.

Onze rol

Volledig onafhankelijk, integer, professioneel, altijd nieuwsgierig naar het detail dat belangrijk is. Niet gelieerd aan verzekeraar of belangenorganisatie; wel met regelmaat aan tafel bij alle marktpartijen in en rond pensioenland om onze klanten als allereerste te kunnen bedienen met het nieuws, hoe klein ook. Betrouwbaar, risicobewust, onderzoekend, waarbij we een afwijkend standpunt niet uit de weg gaan, als dat nodig is.

Nederlands Pensioenbureau Legal in de markt

Ons werk kunnen we niet alleen, Nederlands Pensioenbureau Legal bestaat en opereert niet in een vacuüm. Daarom voeren we regelmatig overleg met op de pensioenbranche invloedrijke partijen. Denk aan belangrijke marktspelers als de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandse Bank (DNB), het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie, de verschillende beroepsorganisaties (NBA, RB, FFP, etc.) en uiteraard de politiek. Dat houdt onze visie op de pensioenmarkt scherp en onze kennis en kunde actueel.

Wat bieden wij u?

Nederlands Pensioenbureau Legal biedt u in de eerste plaats een partner bij u in de buurt die u bij alle pensioenvraagstukken van dienst kan zijn. Wij hebben een opleiding genoten waarbij het accent ligt op de juridische en actuariële aspecten van pensioen. Het is een gezamenlijke onderneming om het netwerk (accountants, pensioenadviseurs en ondernemingen) nog efficiënter van dienst te zijn. Door de combinatie van lokale partij met de juristen en actuariële medewerkers van Nederlands Pensioenbureau Legal is een uitstekende combinatie ontstaan. Nederlands Pensioenbureau Legal biedt u alle aspecten die bij pensioenadvisering spelen, maar kan ook heel goed delen van het advies over laten aan haar netwerk.