Page content

Diensten

Pensioen beheer

Pensioen bemiddeling

bedrijfstakpensioenfonds werkingssfeer

Pensioen communicatie en presentatie

Pensioen consultancy

interim pensioen

Hierboven ziet u de diensten van Rooyackers & Partners Pensioenburo.

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants is voor werkgevers hét aanspreekpunt om collectieve pensioenzaken op een overzichtelijk rijtje te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw pensioenproducten naadloos aansluiten op uw behoefte en uw mogelijkheden. Het vinden van het juiste evenwicht is een kunst op zich, die wij uitstekend beheersen.

Natuurlijk helpen wij u om uit de veelheid aan mogelijkheden verantwoorde keuzes te maken. Wij beoordelen bestaande regelingen, geven aan waar eventuele besparingen gerealiseerd kunnen worden en laten zien welk rendement in de toekomst gehaald kan worden. We staan echter ook paraat wanneer er tussen werkgever en verzekeraar of tussen werkgever en werknemer een conflict ontstaat over de uitvoering van de collectieve regeling. Vanzelfsprekend bieden wij die service ook aan de DGA of de ZZP-er, hoewel in dat geval logischerwijze geen sprake zal zijn van een conflict met de werknemer.

Wij nemen ook graag de communicatie met uw medewerkers voor onze rekening. Onze consultants weten als geen ander hoe zij de complexe materie van de collectieve pensioenregelingen kunnen terugbrengen naar een begrijpelijk verhaal dat via diverse kanalen kan worden verteld. Wij communiceren zowel via online middelen als offline. Persoonlijk contact met u en uw medewerkers is voor ons een belangrijk instrument om onze dienstverlening extra inhoud te geven.

Het beheer van de pensioencontracten is bij ons eveneens in vertrouwde handen. Juist omdat de details zo belangrijk zijn, is zorgvuldigheid een vereiste. Eén onbewuste slordigheid kan verstrekkende financiële gevolgen hebben. Daar neemt u uiteraard liever geen risico mee. En wanneer u ons niet structureel nodig denkt te hebben, maar op interim basis (bijvoorbeeld vanwege tijdelijke ondercapaciteit op de HR-afdeling) staan wij net zo goed voor u klaar.