UW COLLECTIEF PENSIOEN IN VERTROUWDE HANDEN

Rooyackers & Partners Consultants

Wij werken vanuit een onafhankelijke positie om werkgevers het beste en een volledig objectief pensioenadvies te kunnen geven. Dit doen we zowel collectief – voor alle medewerkers van de onderneming – als individueel of de directeur-groothandelaandeelhouder. Juridische aspecten spelen daarbij natuurlijk een voorname rol. Wij zorgen ervoor dat de pensioenregeling up-to-date blijft en voldoet aan de laatste wet en regelgeving.

Pensioen advisering

Collectieve pensioenvraagstukken worden met de dag complexer. De veranderende wet- en regelgeving zorgt regelmatig voor aanpassingen van pensioenregelingen. Harmonisatie van deze regelingen en/of contractverlengingen vragen om professionele begeleiding omdat de financiële belangen en risico’s nu eenmaal groot zijn. Een goed en onafhankelijk pensioenadvies geeft duidelijkheid en voorkomt vervelende situaties. De alerte instelling van Rooyackers & Partners Pensioen Consultants verzekert u van de juiste kennis en ervaring om pensioenzaken goed en gedegen te regelen.


Loopt uw pensioencontract af of en moet u uw pensioencontract verlengen? Laat u dan goed adviseren en bekijk de mogelijkheden. Uiteraard adviseren wij u daar graag over.

pensioen beheren

Professioneel beheer van pensioencontracten biedt vele voordelen. Zeker wanneer u dit door ons laat doen. Bij pensioencontracten zitten de finesses namelijk vaak in het detail en dat is nu net waar wij oog voor hebben.

Stel, u vergeet een werknemer of partner aan te melden voor de pensioenregeling. Dit kan u, als aansprakelijke werkgever, duur komen te staan. Rooyackers & Partners Pensioen Consultants neemt de belangrijke beheertaken graag van u over. Dit bespaart u tijd die u goed kunt besteden aan uw vertrouwde werkzaamheden. Bovendien bent u meteen verzekerd van een correcte uitvoering van uw pensioenregeling.

pensioen communicatie

Voor veel werknemers is de pensioenregeling ingewikkelde materie. Voor u als werkgever is het evenmin eenvoudig om de deelnemers aan uw collectieve pensioenregeling duidelijk over hun pensioen te informeren. Werkgevers zijn dit echter wettelijk wel verplicht. Wij bieden daarom de helpende hand. Bijvoorbeeld met presentaties en individuele voorlichtingsgesprekken. Wij zorgen voor duidelijkheid. In uw belang en ook - en misschien wel vooral – in dat van uw werknemers.

Wilt u ook uw bedrijfspensioen in goede handen? 

Voorbereiding eerste gesprek pensioenregeling