Benefits-Plaza

Wanneer u besloten heeft om uw collectieve pensioenzaken door Rooyackers & Partners Pensioen Consultants te laten regelen, bieden wij u het gebruik van de internet applicatie Benefits-Plaza. Daarmee krijgt u als werkgever meer grip op het beheer van het collectieve verzekeringspakket, zonder daar tijd voor uit te hoeven trekken die u waarschijnlijk liever aan uw hoofdactiviteiten besteedt. Uw werknemers profiteren net zo goed. Met behulp van een unieke inlogcode kunnen zij hun eigen gegevens inzien. Daardoor weten zij altijd precies waar ze aan toe zijn.

Benefits Plaza

Voor uw HR-afdeling en voor degene die met de personeelsadministratie is belast, is Benefits-Plaza een absolute uitkomst. Wanneer mutaties in het werknemersbestand worden gedaan, detecteert Benefits-Plaza zelf de verzekerbare arbeidsvoorwaarden (denk aan de premieafdracht, de werknemersinhouding en de verzekerde bedragen), die vervolgens geheel automatisch worden gewijzigd en opnieuw berekend. De wijzigingen worden automatisch digitaal gecommuniceerd met de betrokken verzekeraars en/of uitvoerders. Daarmee voorkomt u eventuele heffingen wegens nalatigheid. U heeft er letterlijk geen omkijken meer naar.

DGA Echtscheiding

Benefits-Plaza kan eenvoudig gegevens uitwisselen met uw bestaande personeels- of salarissysteem en bevat diverse handige functionaliteiten. Zo kunt u direct pensioenberekeningen maken voor sollicitanten of naverrekeningen van de inkomensverzekeringen uitvoeren. De premies en inhoudingen komen daarbij meteen in beeld. Daarnaast beheert Benefits-Plaza ook andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals ANW, ongevallen, arbeidsongeschiktheid, spaarloon/levensloop, verzuim en WGA eigen risicodragerschap. De applicatie is bovendien uitbreidbaar met meer praktische toepassingen, zoals het documenteren en bijhouden van niet verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Benefits Plaza onafhankelijk

Benefits-Plaza werkt volledig onafhankelijk van verzekeraars. Overstappen naar een andere verzekeraar heeft geen gevolgen voor de werking van de applicatie. En vanzelfsprekend is Benefits-Plaza maximaal beveiligd, waardoor uw privacy en die van uw werknemers is gewaarborgd.