Beheer pensioencontract

Wanneer de pensioenregeling goed in kaart is gebracht, is het natuurlijk van vitaal belang dat de pensioendossiers accuraat worden bijgehouden en op orde blijven. Rooyackers & Partners Pensioen Consultants zorgt er daarom allereerst voor dat het contract up to date blijft en tijdig wordt aangepast aan wettelijke wijzigingen en administratieve richtlijnen. Wij controleren dus ook alle communicatieve uitingen die de verzekeraar namens u naar uw werknemers stuurt.

beheer pensioencontract

Professioneel beheer van een pensioencontract biedt vele voordelen. Bij pensioencontracten zitten de finesses vaak in ‘de kleine letters’. Tegelijk kunnen die kleine letters grote gevolgen hebben. Wanneer u door de waan van de dag vergeet om een werknemer of partner aan te melden op het contract kan dat u duur komen te staan. Wij nemen het beheer daarom met plezier van u over. Dat bespaart u tijd die u kunt besteden aan uw kerntaken en u bent verzekerd van een correcte uitvoering van uw pensioenregeling.

nauwe samenwerking

Het spreekt voor zich dat wij daarbij nauw samenwerken met de HR-afdeling of met de administratief medewerker die belast is met de personeelsadministratie. Wanneer er sprake is van nieuwe medewerkers, salarisaanpassingen, omzetten van fulltime naar parttime dienstverbanden (of andersom), waardeoverdrachten, echtscheidingen en overlijden zorgen wij ervoor dat deze zaken op de juiste manier worden gemuteerd. 


Onze administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzichtelijk waarbij de rechten voor inzage in overleg met u worden vastgesteld.

Uw werknemers zijn daardoor op elk gewenst moment op de hoogte van de actuele stand van zaken met betrekking tot hun eigen pensioen en u heeft altijd toegang tot de relevante personeelsgegevens.

Mooier kunnen we het niet maken