Assurantiën

Rooyackers & Partners geeft u deskundig advies over verzekeringen, zowel op particulier als zakelijke vlak. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen. 


Rooyackers & Partners staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn een erkend adviesbureau. Ons advies is te allen tijde onafhankelijk en objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. 

Nu en met het oog op de toekomst. 

Wij nemen graag uw werk en zorgen uit handen.

particulier verzekeringen

Rooyackers & Partners is een tussenpersoon in verzekeringen. Onze adviseurs geven u deskundig advies. Belangrijk bij een verzekering is dat het bij u als persoon past en de juiste dekking biedt in uw situatie. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, namelijk de gezinssituatie, risico's die u wilt afdekken en welke u wellicht zelf wilt dragen.


U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere verzekeringen. Wij vergelijken diverse verzekeringen en stellen het optimale pakket voor u samen. 

zakelijke verzekeringen

U wilt zekerheid over de financiën van uw bedrijf en niet voor verrassingen komen te staan. Bent u voldoende verzekerd als u te maken krijgt met schade? Wat gebeurt er als u aansprakelijk wordt gesteld? En hoe wordt het loon van (langdurig) zieke werknemers doorbetaald? U moet besluiten welke risico's u zelf draagt en welke risico's u met een verzekering wilt afdekken.


Rooyackers & Partners helpt u graag! Onze adviseurs zijn op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van schadeverzekeringen en risico's binnen uw branche.

Hieronder vindt u een aantal verzekeringen binnen ons aanbod. 

Voor alle verzekeringen kunt u contact met ons opnemen.

Particulier

- Autoverzekering

- Pechhulpverzekering

- Inboedelverzekering

- Opstalverzekering

- Reisverzekering

- Rechtsbijstandsverzekering

- Zorgverzekering

Zakelijk

- Aansprakelijkheidsverzekering

- Inventaris/ goederenverzekering

- Verzuimverzekering

- Collectieve zorgverzekering

- Wagenparkverzekering

- Rechtsbijstandsverzekering

- Inkomensverzekering

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? 

Maak gerust een afspraak. De koffie staat klaar!

Bezoekadres:

bezoekadres Ondernemingsweg 20-22

bezoekadres 2404HN Alphen aan den Rijn


E-mail

e-mail info@pensioenburo.nl


Telefoonnummer:

telefoonnummer 0172 47 37 53