Assurantiekantoren

Uit de meest recente cijfers van de Autoriteit Financiële Markten blijkt dat er meer dan 25.000 collectief verzekerde pensioenregelingen zijn, waar bijna 1.000.000 deelnemers zijn betrokken. Gezien de omvang van deze groep ligt het in de lijn van de verwachting dat de pensioenproducten de nodige kwaliteit hebben. Toch blijkt uit onderzoek door diezelfde AFM dat de kwaliteit van advies ten aanzien van collectieve pensioenen te wensen overlaat. Hoe vervelend dat voor de deelnemers ook is, vreemd is het niet. De wereld van collectieve pensioenen is alleen maar complexer geworden. Dat maakt de inzet van een gespecialiseerde adviseur niet noodzakelijk, maar wel wenselijk.

pensioenadvies uitbesteden

Pensioenadvies uitbesteden

Daarom besluiten steeds meer adviseurs met kennis van zakelijke schadeverzekeringen om pensioenadvies volledig uit te besteden. Bij Rooyackers & Partners Pensioen Consultants zijn uw cliënten in vakbekwame handen. Wij houden rekening met relevante factoren als wet- en regelgeving en actuariële en commerciële aspecten. Als onafhankelijk bemiddelaar met Wft-vergunning vergelijken wij verschillende productoplossingen en zorgen wij ervoor dat ons advies aansluit op de wensen en mogelijkheden van uw cliënt met wie u de relatie onderhoudt. Dat laatste vergeten wij geen moment. Wanneer u als tussenpersoon zelf een Wft-vergunning heeft, kan onze expertise een welkome aanvulling zijn op uw deskundigheid.

juiste pensioenadvies

Advies op maat

Pensioenen vormen voor ons de dagelijkse praktijk, terwijl die van u ook andere elementen bevat. Wij zijn meer dan bereid om u op pensioengebied te ondersteunen; te bevestigen dat u de juiste keuze heeft gemaakt of aan te geven dat u onbedoeld iets over het hoofd heeft gezien. Wilt u een second opinion met betrekking tot contractverlenging of juridische stukken? Heeft u een specifiek pensioenvraagstuk waar u mee worstelt? Ook dan zijn wij beschikbaar. Wij werken namelijk graag samen. In het belang van úw cliënt.

Wilt u meer informatie?